NorAn Technologies

A hatékony megoldás napraforgó - repce - zöldtrágya zúzására

Bemutatjuk a nagy sikerű NorAn Pro Cutter 3.0 front/far aprító hengerünket, amely több szempontból a piacon egyedülálló műszaki megoldásokkal rendelkezik.

Tehnológiai előnyök:

Első és legfontosabb maga a hengertest, amely 9 kés sorral rendelkezik 500 mm-es átmérőn, így azonos munkasebesség mellett a henger fordulatszáma másfélszer nagyobb, mint a nagyobb átmérőjű társaié. A kések egymáshoz viszonyított szöge sokkal kedvezőbb, így ez a henger tovább használható nedves körülmények között. A NorAn Pro-Cutter hengere az egyedülálló 500 mm-es átmérőjének és 9 sorban elhelyezkedő késeinek köszönhetően a henger teljes súlyát 1 vagy 2 sor késre terheli, míg a nagyobb 900-as átmérőjű 15 kés soros társai a henger súlyát 2-3 sornyi késre terhelik, ezáltal a NorAn hengernél nagyobb terhelés jut egy késre. A fent leírtaknak köszönhetően a NorAn Pro-Cutter minden körülmény között tökéletes munkát végez.

További előnye az egyedülálló rugózott henger felfüggesztésnek köszönhetően a csapágy élettartama megnövekedett, valamint a henger vázba és a traktor felfüggesztésébe kerülő káros rezgések minimálisra csökkentek.
A henger pozitív tulajdonságai miatt a gép kisebb önsúllyal is tökéletes munkát végez. Üzemeltetése nagyon gazdaságos, mert nincs szükség napi karbantartásra, nincs szükség kardánhajtásra, valamint a gép nem tartalmaz hajtóműveket. A területteljesítménye többszöröse, a munkaminősége pedig sokkal jobb a hagyományos szárzúzókhoz képest.
A gép alkalmas: napraforgó, zöldtrágya, repce stb szármaradványok zúzására.

Pro-Cutter 3.0 fornt-far aprító henger műszaki adatok:

Önsúly 1025 kg, 1185 kg vízzel feltöltve
Munkaszélesség: 3m
Szállítási szélesség 3,25m
Henger átmérő 500 mm
Kések anyaga: HARDOX (cserélhetőek)
Apríték mérete: MAX 150mm
Vízzel tölthető hengertest
Kat II. megfordítható felfüggesztés
SMART hengerrugózás
100x100x10 vázszerkezet
Ár: 1.925.000FT+ÁFA

A henger front kivitelben és vontatott kivitelben is elérhető egészen 6,2 m munkaszélességig.
PRO CUTTER 4.5 FRONT APRÍTÓ HENGER 3.085.500FT+ÁFA
PRO CUTTER 6.2 FRONT APRÍTÓ HENGER 3.745.500FT+ÁFA
 

 

A termék ára: 1.925.000,- Ft + ÁFA