fbpx

ÁRSTOP! – VÁSÁROLJ GÉPET 2022-ES ÁRAKON JANUÁR 31-IG ÉS FIZESD KI RÉSZLETEKBEN!

Az év magyar mezőgépe 2022.

NoranTech az év magyar mezőgépe 2022

A 2021-es év sikerei egyértelműen bebizonyították, hogy a NorAn gépeknek helyük van a piacon. Ezen felbuzdulva egy új fejlesztésünkkel ismét neveztünk „Az év magyar mezőgépe 2022” díjra, bízva abban, hogy ugyanakkora elismeréssel fogadja a szakmai zsűri.

Egy olyan új terméket fejlesztettünk a gazdaságok számára, amelyet magyar gyártó még nem épített. Eltökélt szándékunk, hogy ne csak gépet értékesítsünk, hanem megoldást nyújtsunk az újonnan egyre gyakrabban beköszönő tartós szárazságra, a hihetetlen magas termelési költséget amennyire tudjuk, minimalizáljuk úgy, hogy a talajaink állapotát megőrizzük az unokáinknak is.

Ezt látva és technológiai szempontokat figyelembe véve, mint pl. a fejlesztésbe fektetett energia, a korszerű megoldások tömkelege, a nagy gyártók gépeinek hátrányait elhagyva, előnyeit összegyűjtve a NorAn StripTill, azaz sávművelő gépen mind fellelhető, amit a szakemberekből álló bizottság „Az év magyar mezőgépe 2022” díjjal jutalmazta, amit ezúton is köszönünk.

Nagy örömünkre szoltál, hogy immáron ez a 3. nagy elismerés, amit kaptunk az elmúlt 1 éven belül. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a 2023-as év is hozzánk méltó legyen, reméljük ismét egy új fejlesztésű munkagépet tudunk bemutatni a gazdálkodóknak.
A gépszemle és a díjazás a 2022-es Bábolnai Gazdanapon került sor, ahol a díjat Sütő Norbert ügyvezető vehette át.