fbpx

ÁRSTOP! – VÁSÁROLJ GÉPET 2022-ES ÁRAKON JANUÁR 31-IG ÉS FIZESD KI RÉSZLETEKBEN!

MXR HENGERTESTEK

Cambridge, prizmacsúcsos esetleg crosskill hengered van, és bánt hogy nincs kihasználva egész évben? Elkoptak a gyűrűtagok, nem gazdaságos javítani és csak áll a kert sarkában? Erre kínál egy kitűnő lehetőséget a NorAn MXR aprító hengerbetét.

Ebben az esetben a gyári hengerek helyére, az eredeti csapágyazásra felszerelhető kivitelű hengertagokat gyártunk, melyek beszerelése után átalakítás nélkül hatékonyan apríthatunk régi hengerünkkel.

14-15cm

50cm

szélesség 4,5-6 méter

2-9m

traktor teljesítmény 80-50 LE

50-150 LE

Legfontosabb tulajdonságok

Márkafüggetlen átalakítási lehetőség

A hengered márkája nálunk nem számít. Lehet az Väderstad Rollex, He-Va Tip Roller, Dal-Bo Maxiroll vagy Framest Fraroll szinte biztos lehetsz benne, hogy már gyártottunk aprító hengert ezekhez a típusokhoz. Ha esetleg másik típusú hengered van az sem probléma, ingyenesen megtervezzük Neked!

Könnyedén beszerelhető

Minden MXR aprító testünket egyedileg tervezünk és gyártunk a Te hengervázadhoz, ezért semmilyen átalakításra sincs szükséged. A gyári öntvény hengersort kiszereled és a gyári csapágyazási pontokra az aprító hengert vissza szereled. Egy homlokrakodó és pár ember segítségével ez a művelet nagyságrendileg 1,5 óra.

100% méretgarancia

Az aprító hengered megrendelése után, gyorsan egyeztetjük a pontos típust és méretet. Majd elővesszük a terveket ha már gyártottunk ilyen hengert, amennyiben nem volt még dolgunk ezzel a típussal akkor pár nap alatt megtervezzük és már küldjük is a rajzot egy végső ellenőrzésre. Ezek után a jóváhagyott rajzokra 100%-os méretgaranciát vállalunk. Minden henger rendeléshez biztosítunk hézagoló lemezeket amennyiben a felmérésbe minimális hiba csúszott volna, ezek segítségével könnyedén

Érdekli ez a gép? Kérdése van?Hívd most! +36 30 601 31 61

Műszaki adatok

NorAn MXR hengerbetétek munkagépekhezVaderstad RollexHe-Va Tip-Roller 630Dal-Bo Maxiroll 630Framest Fra-Roll 6500
Hengertagok száma (db)3332+1
Hengertagok szélessége (m)2.082.162.162,0+2,65
Hengertest típusaVízzel tölthetőVízzel tölthetőVízzel tölthetőVízzel tölthető
Apríték mérete (cm)14-1514-1514-1514-15
Hengerátmérő (mm)500500500500
Hengertag súlya (kg/m)232232232232
360 fokos grafika

MXR Hengertest

0%

  Galéria

  Kapcsolatfelvételi űrlap

  Segítségre van szüksége a választáshoz vagy érdekelné valamelyik gép bemutatása? Lépjen velünk kapcsolatba!

  Telefonszám:
  +36 30 601 31 61

  Minden prizmacsúcsos és cambridge hengerhez tudunk gyártani aprító hengert, ahol az 500 mm-es henger átmérő számára elegendő hely van.

  Nem. Semmilyen átalakításra nincs szükség. Az általunk gyártott henger minden esetben teljes mértékben a gyári csapágyazásra felszerelhető.

  A legtöbb népszerű henger gyártási méreteit ismerjük, ezekben az esetekben csak egy ellenőrzésére van szükség. Ha még esetleg nem volt dolgunk az Ön hengerével, akkor 3 egyszerű méret – a csapágyhátlap távolság, a munkaszélesség és a csapágyméret – ismeretében tudjuk az egyedi hengereket legyártani.

  Az aprító henger jellemzően apró (15 cm-esre) aprítja a földfelszíni szármaradványokat. Ennek előnye, hogy az így apróra zúzott növény szárak hamarabb lebomlanak a talajban.

  Az egyedülálló 500 mm-es hengerátmérőnek köszönhetően a kések nagyobb szöget zárnak be egymással, mint a nagyobb (8-900mm) átmérőjű társainál, valamint a kisebb átmérő által sokkal nagyobb a fordulatszáma is ezek által sokkal később ragadnak meg a NorAn aprító hengerek sárral. Félnedves állapotig gond nélkül üzemeltethetjük az aprító hengerünket.

  Napraforgó és repce tarlómaradványok még akár zöld-nyers szárral is nagy hatékonysággal apríthatók. Zöldtrágya növények akár 1,2-1,5m magasságban is probléma mentesen zúzhatók a NorAn hengerekel. Kukorica szárat a szártömeg függvényében 60-80%-ban képes aprítani.

  Az aprítás mellett 10-12 km/h feletti munkasebességgel üzemeltetve egy „félértékű” talajmunkát is végez a NorAn henger. Így akár ultrasekély tarlóhántást is végezhetünk a hengerrel, a kések agresszív szögállásának köszönhetően, a talajból kilépéskor a felső 2-4 cm-t szépen megemelik-„eldobják”.